Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Horarios

palmaresesportiu

banner presentacio2017 18

Amistoso UBMiR PRE-MINI - Sant Joan de Mata

Buen partido amistoso el que disputamos el domingo en el gym que sirvió como un entreno más y para no perder el ritmo de competición. Fue un partido disputado contra un rival del mismo nivel pero de un grupo diferente al nuestro.

Agradecer la visita a Montcada por parte del St Joan de Mata para jugar el amistoso.

SERGI FRISACH

3x3 Mas Rampinyo 2018 - Fotografies

Tenim pujades les fotografies del 3x3 de Les Festes de Mas Rampinyo 2018 al flickr, un dia de pluja que va obligar a la celebració del torneig a les instal·lacions del col·legi de l'Elvira Cuyas.

Gràcies a tots els participants del torneig per la seva assistencia i a l'organització de La Unió per la seva gestió per tal de portar a terme aquest dia, sense oblidar als col·laboradors del Club UBMiR, ja sabeu... a treballar ;)

3x3 Torneig Mas Rampinyo 2018
Albúm de Fotos

II TORNEIG NADAL 2017 - PRE-MINI UB MIR

Amb l'arribada de les vacances de Nadal, els nostres equips Pre-Mini han aprofitat els dies 27 i 28 per disputar la segona edició del Torneig Pre-Mini U.B. MIR.

En el cas del Pre-Mini A, tanquem la nostra participació amb la primera posició després d'aconseguir sumar tres victòries. Pre-Mini A 45 - C.B. Nou Barris 39 En el primer partit del torneig, hem aconseguit la victòria tot i el mal partit dels nostres. Com a opinió personal, crèiem que en quant a concentració i intensitat hem disputat el pitjor partit del que portem de temporada. Això ha provocat que un rival, que en teoria no havia de presentar-nos problemes, ens ha posat contra les cordes, fent-nos arribar a l'últim quart amb un desavantatge de 7 punts. En linies generals, com ja hem dit el partit no ha estat bo. Moltes pèrdues de pilotes no forçades pel rival, sinó per la nostra falta d'atenció i per anar una i altra vegada mirant al terra. En defensa, tampoc hem estat al nostre nivell. Perduts per la pista sense saber a qui defensar i concedint moltes facilitats en l'1c1. Com a part positiva podem treure la reacció de tot l'equip en l'últim quart, en el que ens hem imposat com marcava la lògica, recuperant la nostra activitat defensiva que ens permet gaudir de nombroses accions de contra-atac.

Pre-Mini A 85 - C.N. Terrassa 35 Ja en el segon dia de torneig ens tocava enfrontar-nos en primer lloc contra el C.N. Terrassa. Teníem com a objectiu mantenir les bones sensacions i el ritme de joc mostrat en el darrer període del partit contra el C.B. Nou Barris. Objectiu aconseguit. Més enllà de les diferències entre ambdós equips, contents amb el treball realitzat pel grup. Tot i anar augmentant les diferències en el marcador, els nostres continuaven treballant sense importar el resultat i deixant de banda relaxacions. Nova victòria i només en restava un partit. Sant Gabriel de Ripollet, que també anava fins al moment amb ple de victòries, ens esperava en l'útim partit.

Pre-Mini A 61 - Sant Gabriel de Ripollet 55 Per temes d'horari, només acabar el partit contra el C.N. Terrassa ens va tocar disputar el partit contra Sant Gabriel de Ripollet. Físicament estàvem esgotats. Mentalment estàvem esgotats. No seria un partit fàcil. Inici fluix de partit on semblava que les cames no ens donaven per arribar a aturar les accions de contra-atac del rival i cometíem diversos errors que no són propis en nosaltres. Tot i això, ens recuperem ràpidament i retornem els parcials encaixats. Al descans, 30-28 favorable als nostres. En la segona part hem pogut veure a dos equips lluitant de tu a tu per la victòria (potser en excés). La permissivitat en els contactes ha fet que el joc s'endurís. En aquest sentit, el rival ha sapigut treure profit d'això, ja que en alguns instants nosaltres ens hem anat mentalment del partit i estàvem més centrats en veure que xiulava l'àrbitre. Greu error. Quan ja ens hem oblidat de l'àrbitre i ens hem dedicat a jugar a bàsquet hem recuperat la iniciativa en el marcador i hem sigut capaços de mantenir les diferències obtingudes. Destacar la capacitat dels jugadors d'aixecar-se en moments força complicats del partit i el seu esperit competidor. Tot i això, som conscients que certes actituds s'han de gestionar per tal d'evitar problemes futurs. Victòria i primera posició aconseguida.

CARLOS SERRANO I DAVID GONZÁLEZ

II TORNEIG NADAL PRE MINI Grup

II TORNEIG NADAL PRE MINI Participants

Tecnificació Setmana Santa 2018

Aquesta Setmana Santa el Club UBMiR ha organitzat unes jornades de tecnificació per les categories pre-mini fins a cadet.

L'objectiu d'aquestes jornades ha sigut treballar aspectes tècnics específics i fomentar els valors de col·laboració i companyonia.

Aquest dia ha sigut ben acollit pels nostres jugadors que han participat de totes les categories.

Donem les gràcies a tots els participants i sobretot a l'equip tècnic que ha fet possible aquesta jornada.

Tecnificacio_2018

TORNEIG 3D3 DE CANOVELLES - CADET B

Aquest dimecres el cadet B ha aprofitat el dia de festa per disputar el Torneig 3d3 organitzat pel Canovelles B.C. CANOVELLES B.C. 27 - CADET B 35 En el primer partit que hem disputat en el torneig hem aconseguit la victòria contra un equip que ja coneixíem, ja que es troba en el mateix grup que nosaltres a la fase prèvia. A diferència del partit de lliga que vam disputar al Miquel Poblet, on vam perdre d'un punt, aquesta vegada el marcador s'ha decantat per nosaltres. Partit complicat d'inici ja que hem hagut de sortir a jugar només acabar de dinar. Tot i això, bona sortida del conjunt montcadenc que començava a agafar les primeres diferències. Al descans marxem amb un marcador de 12-17. Segona part molt més sòlida en defensa, on només permetem anotar a l'equip local 7 punts. A més, aconseguim recuperar pilotes, tancar el rebot, aguantar en defensa les situaciones d'1c1, col·locació en cost fort/dèbil, etc. Al final, 27-35, però conscients que les diferències podrien ser més àmplies si mantinguéssim la concentració durant tot el transcurs del partit. CADET B 35 - C.B. La Garriga 48 Segon partit del torneig on ens jugàvem la primera plaça. Se'ns presentava un rival superior tènica i físicament. No seria fàcil. Bona sortida de l'equip d'inici que ens permet aguantar el marcador durant el primer període (10-8). Segon quart on, després d'una sèrie d'errades en atac, cauen els nostres ànims i comnecem a concedir facilitats a l'altre equip. Apareixen les primers diferències. Al descans, 17-25. Aclarim un parell de coses en el descans i sortim de nou a pista. Reduïm les diferències i aconseguim colo·locar-nos a 2 punts amb l'últim quart per jugar encara. Últim període on les diferències físiques s'han notat. El cansament ens passava factura i l'equip rival, molt més fresc, seguia mantenint la seva intensitat. Finalment, no ha pogut ser i ens quedem amb la segona plaça.

Pel que fa al torneig aconseguim la segona plaça, però també aconseguim la segona plaça en el concurs de triples, gràcies a la gran actuació del Micky des de la linia del 6.25, i també la segona plaça en el concurs de 3x3 amb l'equip del Marc. Més enllà dels resultats obtinguts, ens anem molt contents amb la jornada que hem viscut. Hem aconseguit treballar aspectes realitzats als entrenaments i, el més important, hem rigut, hem disfrutat, ens ho hem passat d'allò més bé i hem aconseguit fer pinya i reforçar els vincles entre tots. Agrair als pares i mares l'esforç realitzat per acompanyar-nos en aquest dia i al Canovelles B.C. la invitació a participar en el torneig.