Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

UBMiR SENIOR MASC. C (79) - C.B. CENTELLES (74)

Bon partit el jugat ahir al Miquel Poblet Arena, on el senior C es va impossar al CB Centelles a base de treballar i treballar el joc a la pintura on hi teníem una clara superioritat. Espectacular la feina de tot l'equip durant tot el partit i encara que patint com sempre en defensa, en aquesta ocasió en atac vam estar molt encertats a prop de l'aro, l'arbitratge també ens va ajudar senyalant les faltes de l'equip rival (vam fer un 19-31en tirs lliures) i a més a més en aquest partit vam tenir 3 "base-writers" guanyadors en moments clau, un amb 2 segons de possesió i triplaco d'en José Manuel, un altre a final de quart d'en Xavi Llop des de mig camp sobre la botzina i un darrer d'en Manel Ladrón també sobre la botzina i a taulell al tercer quart. La sort també cal tenir-la de costat en el basket per ajudar-te a a guanyar. Destacar la gran feina de desgast d'Eloi jugant de 2 (no és fácil amb la seva alçada), les ratxes anotadores d'en Vallespin, Albert i José Manuel, la intensitat d'en Titi, Manel i en Llop i la gran feina dels nostres dos centers, en Félix i en Xavi Espin, ambdós decissius per al desenllaç final del matx. Els quarts van anar 22-22- 18-16 19-17 i 20-19 , tot molt igualat però ens ho vàrem endur...

A seguir treballant en aquesta dinàmica de confiança que sense dubte ens portarà a més triomfs.